Mirësevini në Univerzal
Kujtimet më të mira fillojnë këtu...
Mirësevini në Univerzal
Kujtimet më të mira fillojnë këtu...
Rreth Univerzal

Kompania Univerzal është themeluar në vitin 1969 dhe nga ajo kohë vazhdon traditën e prodhimit te kuzhinave, dyerve dhe dritareve me kualitet të lartë dhe çmim te volitshem.

Kompania Univerzal duke pasur kërkesa të shumta nga vendet e Bashkimit Europian, filloj edhe eksportimin e produkteve të tyre në këto vende.