Rreth Nesh
Rreth Nesh

 

Zdrukthtaria UNIVERZAL fshati Miratoc –Preshevë si një kompani tani e njohur në luginën e Preshevë-s. Kjo kompani është e themeluar në vitin 1969 nga Nexhati Isahu,më pas kompania Univerzal zgjeron biznesin e sajë ku edhe fillojn punën vllezërit Fejzullah,Jetullah,Amet dhe Samet Isahu.Zdrukthtaria univerzal duke arritur nje kualitet në prodhimet e sajë tani me një përvojë pune 39 vjeçare në lëmin e zdrukthtaris dhe e njohur si një kompani më me kualitet në lugin të Preshevës.Zdrukthtaria UNIVERZAL është e specializut ne prodhimet prej druri dhe pvc plastik,plotëson gjitha idet dhe porosit tuaja.

Për kualitetin e produkteve tona flet edhe fillimi i eksportit te tyre në vendet e zhvilluara Evropiane si: Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Austri dhe në vendet tjera të Bashkimit Evropian.

Zdrukthtaria Univerzal Miratoc,kjo kompani ka filluar me punë të rregullët prej vitit 1969 duke punuar vetëm me produkte nga druri,më pas zgjeron biznesin e sajë duke filluar me pvc plastik.Univerzal është një kompani private e cila ju ofron klientëve shumë produkte të punura nga druri dhe pvc plastik.Tek ne mund gjeni shumë produkte të punuara nga druri duke filluar nga dyert,dritare,kuzhina sipas porosis suaj,mobileri me stil evropian,vitrina,llamperi dhe shumë produkte tjera të punuara nga druri.