Welcome to Univerzal
Best memories start here...
Welcome to Univerzal
Best memories start here...
O Univerzal

Zdrukthtaria Univerzal Miratoc,kjo kompani ka filluar me punë të rregullët prej vitit 1969 duke punuar vetëm me produkte nga druri,më pas zgjeron biznesin e sajë duke filluar me pvc plastik.Univerzal është një kompani private e cila ju ofron klientëve shumë produkte të punura nga druri dhe pvc plastik.Tek ne mund gjeni shumë produkte të punuara nga druri duke filluar nga dyert,dritare,kuzhina sipas porosis suaj,mobileri me stil evropian,vitrina,llamperi dhe shumë produkte tjera të punuara nga druri.